La kroppen gjøre deg frisk

Kjetill.M.Moberg

på tur i Norge

Året for forandringer .

Vi mennesker trenger å forandre hvordan vi behandler kroppene våre og hva vi putter i den.

Er du daff, sliten, ofte syk, hudproblemer, hormon problemer? hva du opplever er et skrik fra kroppen om at du må endre deg.

Kroppens måte å gi deg beskjed om at det er noe som ikke er bra på innsiden er og gjenspeile det på utsiden slik at vi skjønner det.

Men i stede for å behandle innsiden bedre, prøver vi å dekke over det med kremer og operasjoner.

Kremer og operasjoner er bare middlertidige løsninger, for reparerer vi ikke innsiden så vil den fortsette å gi beskjed, noe som resulterer i kreft, forstoppelser, hjerte og hud plager.

Vi må ta vare på kroppen vår, den er konstruert for å fungere fint til vi er langt over 100 år, noe de fleste av oss ikke opplever pga vår ødeleggende livsstil..

 

KOM I GANG MED DET !!!!

Skrevet av Markus Rothkrantz.

(Oversatt av Kjetill Moberg)

 

Det faktum at du sitter her å leser dette, betyr at du er kommet et steg lengre en alle andre. På tide og overaske dine

venner med og bli yngre og å aldri bli syk igjen.

Planen er enkel, koster nesten ingen ting og det virker faktisk. Her kommer det mere i detalj.

 

Steg nummer 1: ikke putt noe i munnen før du har lest dette.

DET FINNES INGEN MAGISK PILLE SOM VIL HELBREDE DEG ELLER GJØRE DEG TYNN: Piller gjemmer symptomene og gjør deg til slutt sykere å sykere. Så hold deg langt unna apotek og sant du ikke har brukket noe, å hold deg langt unna alle som går rundt i hvite frakker.

 

2 BLI KVITT ALT DET DÅRLIGE.

Selv om du spiser riktig og trener, er kroppen din full av dritt og giftstoffer. Plastikk beholdere, tepper, maling, biler, datamaskiner osv avgir gasser og strålinger. Det betyr ikke at man skal leve uten disse—men du trenger å rense ut kroppen regelmessig sånn at den er ren og kan takle disse konstante påvirkningene. Årevis med dårlig livsstil, med «junk food», sukker, melk, ost, pizza, frokostblandinger, kjøtt , kylling osv har tettet til din lever, arterier, hjerte, hjerne og fett celler og fordøyelses system. Alle disse dårlige tingene blir lagret i cellene (inkludert undertrykte tanker/følelser, anger osv) og kroppen din starter sakte men sikkert med å brytes ned, å inviterer sykdom, aldring og etter hvert en alt for tidlig død. På tide å rense alt sammen ut!

Når stekepanne og kjeler har masse fast sittende matrester (på samme måte som tarmene dine), hva gjør du da?? Du legger de i bløt, eller? Vann er et universelt rengjørings middel. Vi består av 3/4 vann. Vann er vår venn :-)

 

Så………………….

La oss komme i gang. Det første du gjør om du er syk er RENS UT KROPPEN DIN. Her er det ikke noe vits å gå rundt grøten. Kom deg på nett og bestill en tarmskyllings bag eller sett. (Finner det på siden min: www.reboot-to-nature.com)

Alt dårlig i kroppen din blir sendt ned i søppel sjakten (tarmene) og er du syk- «så virker det ikke som det skal» . Jeg vet, jeg vet ÆSJ. Men vil du bli frisk eller ikke??. Jeg har sett mennesker bli kvitt migrener i løpet av minutter og forkjølelse i løpet av timer kun ved bruk av lunket vann og et tarm rense sett. Hvor fort du blir frisk avhenger av hvor mye dritt du har lagret i kroppen din. Gjør minst en rensing om dagen når du er syk. Og gjør minimum en 30 dagers rensing med urter(helst 90 dager første gang).

 

Husk på at imens du avgifter kroppen, blir du kanskje verre før du blir bedre pga alt det dårlige i kroppen kommer til overflaten. Det kan hende du begynner å lukte dårlig, få hodepine, rennende nese, sykdoms følelse og ømhet, humør svingninger og smerter i kroppen. Men IKKE LØP ETTER FORKJØLELSES MEDISINER ELLER SMERTESTILLENDE! Bare hold ut. Noen mennesker blir bedre med en gang, andre bruker litt lengre tid. Alt kommer an på hvor ille det står til på innsiden. Om du bare prøver å bli kvitt en forkjølelse eller en omgangssyke , så er denne kort tids rensningen ikke noe problem for de fleste, men er du seriøs og virkelig ønsker å starte på nytt med en ny sunn livstil, så er dette den hardeste, minst forståtte men aller viktigste delen av livsstils endringen.

 

2A. BLI KVITT ALT DET ANDRE DÅRLIGE I LIVET DITT.

Kroppen din kan ikke helbrede seg selv dersom tankene og følelsene dine er i ubalanse. Avslutt dårlige forhold (eller gjør noe drastisk med det), hold deg unna mennesker som får deg til å føle deg dårlig/mindreverdig, kutt ut jobben du hater (eller endre følelsene du har til jobben og gjør den positiv) og ting som hindrer deg i å gå fremover i livet. Fjern anger, nedtrykthet og frustrasjon—ta et dypt åndedrag, rull opp skjorte ermene og gjør noe med det ! Gjør det på en positiv måte. Gi din fiende en avskjeds gave, og fortell dem om den ene tingen du alltid har likt ved dem. Forlat dem positiv, ikke negativ. Kjærlighet leger alle sår. Gjør opp og gå videre i livet. Det er alltid noe bedre som venter på deg :-)

 

3. Putt kun gode ting inn i kroppen din.

Omgås kun med mennesker som får deg til å føle deg bra. Og når det gjelder mat—start helt på nytt—en helt ny måte å leve på. Om du er syk—drikk kun juice som du har laget fersk av friske fukt og grønnsaker. IKKE butikk kjøpt juice. Juice mister sine enzymer etter 10 minutter. Skaff deg en juice maskin og putt oppi alt du kan—gulerøtter, selleri, spinat, asparges, rødbeter, agurk, det er bare fantasien som setter grenser her. Når du er syk, drikk KUN juice og vann, ikke mat. Etter noen dager, spis kun mat slik den finnes i naturen—RÅ. Har du dårlig tid, hiv alt sammen i en blender . Bruk kun IKKE-GIFTIG såpe, Shampo, tannkrem og rensemiddel ( kan du ikke putte det i munn, skal du heller ikke ha det på kroppen).

 

Fortsett med alt dette og se deg selv forvandles til en ny person. Selvsagt vil personer som har foret kroppen sin med dårlig mat og gifter i 40 år ha mye mere skit og søppel enn yngre og sunnere mennesker. Men det er ALDRIG for sent . Om du fortsatt puster , da er det ikke for sent. Min far (Markus Rothkrantz sin far) fikk aggressiv prostata kreft når han var i midten av 70 åra og var helt kvitt problemene i løpet av 2 måneder ved å 4 tarmskyllinger om dagen og ved og ikke tilføre kroppen noe annet enn frisk grønnsaks og frukt juice ( ikke noe fast føde) og noen urter. Han trente, fikk frisk luft, solskinn og skyldte kroppen så ren at den begynte og fungere igjen. Jeg er SÅ stolt av han! Det er aldri for sent å få et nytt liv. Jeg har hørt mirakuløse historier om mennesker som har ligget på dødsleiet , som har kommet tilbake til livet kun ved og få i seg sunn , rå og levende mat. Mennesker som bare har hatt uker igjen å leve, som har blitt kvitt sine plager og sykdommer bare ved å endre livsstil. Kroppen din het hva den må gjøre. Den kan helbrede seg selv om du gir den sjansen og muligheten. Men den trenger topp kvalitets produkter for å gjøre jobben.

 

Alt du spiser og drikker burde komme fra en hage, tre, busk eller rett fra en produsent. Lag juice av det, putt det i en blender eller bare spis det, MEN KOK DET IKKE. Drikk masse vann, prøv 3,5liter om dagen. Dette inkluderer ikke juice, kaffe, te eller annen drikke. Jeg mener rent vann. Og forresten SLUTT MED BRUS i alle former!!! Du kan like godt drikke batteri syre (se side om cola). Alt jeg drikker er vann, juice og litt te. Det er det. Kroppen din består av 3/4 vann og om den ikke har nok så kan den ikke fungere ordentlig og du blir syk. Prøv og ikke drikk vann som har hvert på plastflasker. Stoffer i plasten lekker over i vannet. Bruk helst renset vann (gjelder utlandet, Norge har generelt god vann kvalitet). Du vil få det meste av mineralene dine fra grønnsaker. 75% av Amerikanere er kronisk dehydrerte. Det er grunn nr 1 til trøtthet på dagtid,. Et fall på mer enn 2% kan trigge uklart korttids minne, problemer med "basic" matte oppgaver og problemer med og fokusere på en data skjerm. Mange ganger kan fravær av nok vann være årsak til dårlig magesyre, siden magen trenger vann for å produsere syre. (Et bilbatteri inneholder nesten bare vann). 8-10 glass vann om dagen kan kraftig redusere rygg og muskel smerter for opptil 80% av de som har problemer og minsker tarmkreft med så mye som 45%, bryst kreft 79% og halverer risikoen for å få kreft i blæren.

VANN ER EN UNDERVURDERT VIDUNDER MEDISIN.

 

SOLSKINN.

Du trenger det. Det er ikke farlig for deg. Det påvirker direkte på humør, ben helse og helbredelse overalt i kroppen. Mennesker som bor i Afrika og som lever hele livet sitt i solen får ikke kreft!

Mennesker som får kreft gjør 3 ting.

1.De er usunne, spiser dårlig mat og er fulle av giftstoffer

2. De går ut i sola og brenner seg i et hastverk etter og bli brun.

3. De bruker SOLKREM, noe som er giftig og lar det trekke in i huden og kroppen. KAN du IKKE spise det, Så smør det IKKE på huden din.

Kroppen din trenger sol for å produsere D vitamin. Mennesker som ikke får sol, får ben problemer. Ben starter å mykne bare dager etter dager uten solskinn. Etter hvert så vil du få alle typer problemer som osteoporosis og tann problemer, svakheter, muskelkramper, uroligheter om natten osv osv. Hvorfor tror du at du blir mere nedtrykt i vinterhalvåret, når det er lite lys og mye mørke? DU TRENGER SOLSKINN (OBS: IKKE SOLARIUM).

 

VELDIG VIKTIG BLI KVITT PARASITTER VELDIG VIKTIG

Dette er veldig seriøst, og bør ikke tas lett på. ALLE har de, og om de ikke gjøres noe med, så formerer de seg og blir til millioner og vil regelrett forvandle innvollene dine til Sveitsisk ost. Du TRENGER og ta en parasitt kur en gang i året ( og du vil bli overrasket over hva kroppen kvitter seg med) Det beste produktet på markedet heter PARASITE—FREE. (du finner det på: www.reboot-to-nature.com)..

 

 

 

 

HVA SKAL MAN SPSPISE ??

For det første, sørg for at det er renest mulig ( ikke masse sprøytet kjemikalier). Om du sprayet en kanne med gift på maten din, ville di spist den?? Mye av det som finnes i butikkene i dag er kraftig sprøytet med alskens kjemikalier, hvorfor tror du at de aldri råtner på fruktfatet hjemme?? (hva tror du de store tankene de har på traktoren eller i flyene som sprøyter jordene, er det organisk bade olje hehe) Prøv heller å kjøpe organisk frukt og grønnsaker eller kjøp av en lokal bonde som du vet ikke sprøyter maten han produserer. Så kom igjen, slutt å forgifte deg selv, det samme gjelder for kjøtt.

HVA MED Å SPISE KJØTT??

I motsetning til hva vi tror og blitt fortalt så trenger vi det overhode ikke. Men må du spise det så pass i alle fall på at det er organisk. Konvensjonelle gårds produserte dyr ser aldri sollys, begrenset bevegelses frihet, og er full av steroider og hormoner slik at de kan vokse så fort som mulig slik at de kan slaktes, og siden de for det meste er syke pumpes de fulle av antibiotika. 80% av kommersielle kyllinger har kreft når de blir slaktet (USA, men sikkert ikke så mye bedre her hjemme heller)…. Og du elsker kylling, ikke sant. Tenk på det. Så det beste er å holde seg langt unna kjøtt. Jeg lover deg, du ønsker ikke at jeg begynner å snakke om kolesterol, hjerte sykdommer, forstoppelse, tarm kreft og mange andre kjøtt relaterte sykdommer. Det er ikke kolesterol i grønnsaker, planter og frukt. Bare dyr kan lage det. Og når det kommer til protein—om du tror at det ikke finnes i planteriket, tenk på dette—de største dyrene på jorden, med de største kroppene og musklene er alle vegetarianere. (elefanter, hvaler) Gorillaer minner mye om mennesker i kroppsbygning men er mye sterkere. Når det kommer til å spise kjøtt. Så sant ikke kroppen din er veldig ren, oksidert og alkalisk (noe den sannsynligvis ikke er), så er dette en enkel og grei måte å få parasitter som ikke bare blir i tarmene dine om du tror det, de spiser seg gjennom det meste, seiler rundt i kroppen din gjennom blodbanene, og lever av innvoller og kroppen din. Og uansett hvor de er så legger de egg, og blir fler og fler. For de av dere som tror at det er naturlig for mennesker å spise kjøtt….. Har du noen gang gått ut å drept et dyr, sett på og følt at det sakte dør bort, for så å kutte det opp i biter og spise det???? Hvor naturlig føltes det??? Nei jeg tar heller frukt og grønt når som helst av universell skyldfølelse over hvordan menneskeheten lever i dag.

 

Grunnleggende.

Igjen. En god grunnregel er—Alt du spiser og drikker burde komme fra en hage, tre, busk eller en lokal leverandør som selger usprøytede produkter. Lag juice, smoothies, eller spis det, MEN ALDRIG KOK DET. Det som er kuult med denne livsstilen er at det meste egentlig er « ta og gå» noe som er perfekt i dagens moderne hektiske livsstil. Siden du ikke trenger å koke noen ting, så ikke bare sparer du tid på å lage mat, men det er heller ikke masse møkkete oppvask ;-) , Det eneste jeg personlig har er en kraftig blender og en juice maskin. Det er det. Jeg hiver opp i det jeg har lyst på i blenderen og kjører det til det blir en tykk juice (justerer med vann) , drikker det, før jeg drar og gjør det jeg skal (enklere blir det ikke). Om du kjører blenderen på full speed et par minutter, gjør friksjonen at maten varmes litt men ikke mere enn at alle enzymene bevares (max 42 grader). Eller jeg kan putte frosne bananer og frukt oppi og lage iskrem. Jeg lager sjokoladen min i blenderen, og jeg lager mine smoothies i den. Kast oppi akkurat hva du vil, og nyt det :-)

Om du føler deg trøtt etter du har spist normal mat, betyr det at det ikke er bra for kroppen din, og at det sliter med og behandle det. Når du spiser raw food , så dør energien din aldri… du kan stå på hele dagen.

 

 

Det andre du merker når du spiser rå mat (etter at kroppen din er ren) er at det ikke skal mye mat til for å bli mett. Hvor mange ganger har du ikke forspist deg på pasta ? Og fortsatt og spise og spise selv om du var full i magen, men du kjente fortsatt sulten fordi sukkeret i sausen fikk deg til å ønske mer og mer. Til slutt satt du der som en bowling kule og gryntet, trøtt og døsig. Høres det kjent ut??

Vell sånn er det ikke med RÅ MAT.

 

RÅ SJOKOLADE

Normal sjokolade er kokt og er ikke bra for deg og gjør deg feit. Rå sjokolade er bra for deg og gjør deg tynn. Du kan leve kun på det. Jeg tar enkelt og greit mikser alle ingrediensene og slenger det i fryseren, og så knekker jeg av en bit nå og da hele dagen NAM NAM. Ønsker du å få en jente til å falle for deg, lag dette :-) Hun vil aldri forlate deg hehe. Men apropos sjokolade, et øyeblikk må hente meg en bit.

……….ok nå er jeg tilbake. Du vet det at når du får en sånn smak i munne, og følelsen av at du bare må ha det? Denne sjokoladen blir man hektet på :-) (oppskrift kommer senere i boken).

Et annet kjapt måltid jeg spiser, er at jeg åpner en kokosnøtt( den hvite Tai typen ikke den brune hårete) jeg tar kokkos vanne og skraper ut kokos kjøttet og har begge deler i blenderen sammen med masse rå cashews og litt curry og Celtic salt, og blander det godt, det er så mettende, at jeg ikke trenger mere å spise resten av dagen.

 

Uansett—du skjønner tegninga. Jeg får en del gode tips og oppskrifter fra Stephen Arlin`s bok «RAW POWER» . Han er en bodybuilder som beviser at du trenger ikke kjøtt for å få muskler.

Det som er morsomt med rå mat er at det er uvesentlig om du vil gå opp eller ned i vekt. Du trenger ikke uroe deg for proteiner, karbohydrater og fett. Kroppen din tar det den trenger. Du kan eksistere på veldig lite mat så lenge den er rå. Om du bygger muskler så vil du være oftere sulten, så da spiser du oftere.

 

Link til APP`en finner du nederst på siden